Endelig er dagen her ♡ (carinainyork) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Endelig er dagen her ♡

I september i fjor bestemte jeg meg for at jeg ville studere i England etter jeg var ferdig på videregående. I dag, 21. september er endelig dagen her hvor jeg flytter over dammen. For å lettere kunne oppdatere venner og familie hjemme i Norge bestemte jeg meg rett og slett for å lage en blogg. Tenkte i tillegg at det kunne være greit å dele mine erfaringer med andre som kanskje også vurderer å studere i England. 

Jeg flytter til York og skal studere på universitetet som ligger der (University of York). York ligger Nord i England og det er ca. 2 timer med tog til London. Det er en ganske liten by med ca. 154 000 innbyggere og går kanskje litt under kategorien som en studentby. De nærmeste store byene er Manchester, Newcastle og Leeds. 

Jeg gleder meg masse til å flytte, men samtidig blir det leit å flytte vekk fra alle vennene mine hjemme i Oslo. Heldigvis er ikke desember så langt unna og da reiser jeg hjem til Oslo for å feire jul. Jeg gleder meg til nye utfordringer og til å starte på studier etter en veldig lang sommerferie. 
Når dette innlegget publiseres sitter jeg godt plantet på et fly med Manchester flyplass som destinasjon. 

- Carina 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta