Hjemme i Norge (carinainyork) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hjemme i Norge

Heii og god 12. desember! 

Jeg kom hjem til Norge den 8. desember, men har nesten ikke hatt tid til å sette meg ned å blogge før nå! Mamma kom jo nedover på besøk i York fra den 5. desember og til vi dro hjem sammen den 8. Det var veldig koselig å endelig få vise mamma rundt i York på vinterstid! 

Vi var både turister og fikk tid til litt juleshopping og spise god mat. Siden det ikke snør så mye i York har de snømaskiner som de skrur på i en av de koseligste gatene hver torsdag. Det var veldig morsomt å få oppleve, selv om det var veldig mange mennesker!

Mamma har vært i York 2 ganger tidligere, men det var først nå i desember at hun endelig fikk se inn i York Minster som er en gigantisk katedral i sentrum av York. 

Siden jeg kom hjem har jeg både rukket en tur på byen med venninner for å feire Anette sin 20 års dag, og fått litt tid til å slappe av hjemme! Til helgen går turen til Lillehammer der Anette og Martine skal feire felles bursdag noe som blir veldig koselig! Gleder meg også utrolig mye til å se litt ordentlig snø, til tross for at det er meldt ned mot -15 kuldegrader... 

-Carina

 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta