Tilbake i England og godt nyttår! (carinainyork) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Tilbake i England og godt nyttår!

Hei! 

Tiden før jeg skulle reise tilbake til England gikk plutselig veldig fort! 
Jeg feiret jul hos farmor sammen med familien, noe som selvfølgelig var veldig hyggelig. Romjulen gikk dessverre til mye lesing og skriving siden jeg har innleveringer til neste uke. 
På nyttårsaften dro jeg til Andrea sammen med noen venner, vi hadde en rolig kveld med tapas og brettspill siden jeg skulle opp tidlig dagen etterpå for å fly tilbake til York. Det har vært deilig med ferie, men jeg kjenner det blir deilig å komme tilbake til hverdagen og rutiner igjen. 

Jeg dro altså tilbake til England 1. januar og har vært her i 2 hele dager nå. Jeg jobbet både i går kveld og i kveld, det har derfor ikke blitt like mye tid til hverken det ene eller det andre! Jeg gleder meg masse til det kommende semesteret og det er mye spennende som skjer! Vi skal blant annet velge fag for 3. året noe som blir spennende også er det ikke lenge igjen til vi må begynne å tenke på hva vi vil skrive bachelor oppgaven vår i! Tiden flyr, er veldig merkelig å tenke på at jeg allerede er halvveis i bacheloren min... 

-Carina


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta