Oppdatering! (carinainyork) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Oppdatering!

Hei!

Har rett og slett hatt så mye å gjøre for tiden så har ikke hatt tid til å sette meg ned å blogge ordentlig! 
Skolen er for fullt i gang og allerede om noen få uker må jeg velge fag jeg vil ta i 3. klasse, vi kan velge 3 fag fra en veldig lang liste så det blir spennende å se hva jeg ender opp med å ta! 

Dagene bruker jeg som regel til å gjøre skolearbeid eller til å jobbe. Har jobbet en del dager i det siste, så heldigvis jobber jeg bare en dag i neste uke! 
På fredag skal jeg og noen av de jeg bor med ut å spise middag sammen på en Fransk restaurant her i York. Gleder meg masse, vi prøver så godt vi kan å komme oss gjennom de restaurantene vi syns høres bra ut før skoleåret er ferdig! 


Bildet over er av en super søt hund som eies av en dame som har en strikkebutikk litt utenfor sentrum! Jeg og ei venninne dro dit for å se på garn og jeg endte opp med å kjøpe 2 små broderingssett som jeg kan drive med når jeg må ha en pause fra alt skolearbeidet! 

Det har vært veldig deilig å endelig se de Engelske vennene mine igjen også, rett før skolen startet dro vi en tur på byen og fikk snakket masse sammen om hvordan juleferien hadde vært. 

Ellers er det egentlig ikke så mye som skjer! Blir mye skole fremover, mest fordi vi snart må begynne å tenke på hva vi har lyst til å fordype oss i 3. året i tillegg til at vi begynner forberedelser fram mot eksamen i mai/juni. Før den tid har jeg mange skoleoppgaver som skal leveres inn, så det blir ihvertfall nok av ting å bedrive tiden med fremover. Jeg har bestilt meg en tur hjem i mars som en slags liten påskeferie, så jeg har noe koselig å se frem til!! 

-Carina


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta