Forberedelser til studiestart (carinainyork) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Forberedelser til studiestart

Hei! 

I dag fikk jeg endelig somlet meg til å dra til en optiker for å sjekke synet mitt og øynene mine. Jeg har slitt med hodepiner rundt øyeområdet en stund nå og burde sikkert ha bestilt time litt tidligere. Tenkte ihvertfall at det var greit å få unnagjort før skolestart så derfor tok jeg turen i dag! Testene gikk fint, men fikk beskjed om at jeg trenger briller for å avlaste øynene mine litt, pluss at jeg har skjeve hornhinner på venstre øye. Valgte meg ut to par briller som jeg skal hente neste torsdag så jeg gleder meg til å ta de i bruk! 

Etter å ha sjekket synet, dro jeg og Hannah og tok en øl før vi stakk innom noen butikker for å handle et par småting. Jeg stakk også innom matbutikken på vei hjem da jeg trengte noen ting til middag/snacks de neste dagene. 

Det har i tillegg begynt å bli ganske kaldt her om kveldene nå, så jeg sitter med stor deilig genser på inne for å bli varm! Vi prøver å ikke ha på ovnene i leiligheten da dette kan bruke mye strøm siden ovnene er ganske gamle. Men med deilige gensere og tepper så går det helt fint! Roomie er fortsatt innlagt på sykehus, så det er litt ensomt i leiligheten for tiden. Håper hun blir bedre snart!

- Carina  • 13.09.2018 kl.17:25
    Uu, blir spennende å se deg med briller!    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta