Travelt (carinainyork) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Travelt

Hei og god tirsdag! 

Her går dagene virkelig i ett nå, neste uke er uke 5 av 10 dette semesteret og jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av. Tredje året byr virkelig på mye gøy så langt, dagene mine er som regel stappfulle med mye gøy (og noe kjedelig). På fredag hadde jeg min første tegnspråk time på skolen. Jeg meldte meg på et 5 ukers kurs for å lære meg Britisk tegnspråk, egentlig mest fordi jeg syntes det hørtes gøy ut! Det var en veldig lærerik time og jeg kan nå tegne noen enkle begreper og stave navnet mitt! 

Denne uken er travel, jeg har et par jobbintervjuer pluss vanlig skole. I tillegg har jeg ekstra aktiviteter som cocktail society og å prøve å ha et sosialt liv. Forrige torsdag hadde vi vår første social med dette årets medlemmer. Vi lagde to forskjellige drinker, blant annet en Sex On The Beach!

Både jeg og roomie er på utkikk etter jobber for tiden, så i går dro vi en tur innom noen klesbutikker for å finne noen litt mer "profesjonelle" klær som vi kan bruke på intervjuer og slikt. Her i England er de ganske strenge på hva slags dresskode man skal ha, så jeg fikk kjøpt meg et par plagg som jeg tror kan passe bra til en eventuell jobb. 


(Primark virkelig lyser opp en ganske så grå dag). 

På en litt mer lystig tone så har jeg nå også fått oppleve en marihøne invasjon. Vanligvis har England flyvemaur invasjoner et par ganger i året, men nå i det siste har det vært marihøner. De er absolutt over alt!

(Må si at jeg foretrekker marihøner til flyvemaur da...) 

-Carina • 16.10.2018 kl.12:58
  Drinken så kjempe god ut! God tirsdag til deg :-)
  26.10.2018 kl.11:37
  Victoria Larsen: tusen takk!
  26.10.2018 kl.02:31
  Miss you lots, grattis med ny jobb <3
  26.10.2018 kl.11:36
  Anette: savner deg også! Takk!!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta