Hvor har jeg blitt av? (carinainyork) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hvor har jeg blitt av?

Hei og god torsdag!

Jeg har blitt nødt til å ta en bittelite pause fra bloggen etter hele PC situasjonen og siden jeg har henda fulle med innleveringer! Men nå har jeg vært stille en god stund så tenkte det var greit å komme med et lite pip.

Dagene går egentlig veldig sakte her. Jeg er fortsatt i York og jobber meg sakte fremover mot innleveringer i januar. På søndag morgen reiser jeg endelig hjem til Norge noe jeg gleder meg veldig mye til. Når jeg kommer hjem får jeg dessuten forhåpentligvis en ny PC i erstatning siden den andre ble ødelagt.

Her i York er det offisielt ordentlig jul, selvom gradestokken tilsier noe annet. Foreløpig er det rundt 5-10 grader her på dagen. Kjenner jeg gleder meg til å komme hjem og få litt ordentlig julestemning med kuldegrader og forhåpentligvis snø!!

Dagen i dag skal brukes på biblioteket sammen med ei venninne. På fredag skal jeg ut med roomie og Hannah og spise «julemiddag». Lørdagen skal vel egentlig bare gå til rydding og pakking før mesteparten av søndagen går til reising. Teller ned dagene og timene nå.

-Carina


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta