carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Update!

Hei!

Beklager for lite oppdateringer, men har som vanlig vært en del å gjøre. Jeg jobber for tiden med et prosjekt som skal leveres inn i mai, men som i tillegg teller veldig mye mot den avsluttende karakteren jeg får til sommeren.

I tillegg er det mye sosialt som skjer rundt omkring. I dag har jeg ryddet hele rommet mitt, fordi rommet mitt skal vises til studenter som skal studere her neste år. I kveld skal vi en tur på byen, noe som blir koselig!

Denne uken er det Holocaust memorial week, og på torsdag dro vi i kirken for å være med på en slags minnestund. Det var veldig koselig og rørende å høre på mennesker som fortalte om sine historier under krigen. Går snart inn i skoleuke nummer 4, kjenner at tiden går veldig fort og plutselig er det ikke så lenge til jeg reiser hjem på påskeferie.

-Carina

 • 0

  De første dagene

  Hei!

  En stund siden jeg blogget nå, men har vært mye som har skjedd siden jeg begynte på skolen igjen.

  Jeg leverte mitt tredje essay forrige uke, og har i tillegg fått tilbake de to jeg leverte før jul. Utenom det har jeg kommet meg tilbake på skolebenken og er i full gang med både lesing og å skrive nye oppgaver.

  Det har også vært diverse arrangementer på kveldene siden det er første uken av semesteret. I går var vi ute på en av klubbene her i York, sammen med et av de andre collegene.

  -Carina

 • 0

  Tilbake til England

  Hei!

  I morgen reiser jeg tilbake til England, og skal starte mitt andre semester på skolen. Ferien har gått veldig fort og kjenner at det blir litt rart å reise tilbake til England nå. Har allerede blitt veldig vant til å være hjemme igjen, men det går nok helt fint.

  Har en del flere innleveringer og sånt dette semesteret, men skal likevel gjøre mitt beste for å oppdatere bloggen så mye som mulig!

  Håper alle har hatt en fin ferie og at dere hadde en koselig nyttårsaften!

  -Carina

 • 1

  2017

  Håper alle hadde en fin feiring i går!

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta