carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Côte Brasserie

Hei!

Endelig helg, noe som er veldig deilig etter en travel uke. I går var jeg og noen venner ute å spiste på en fransk restaurant her, det var veldig koselig og maten var kjempe god!

Etter middag dro vi tilbake til fellesrommet her og spilte spill. Alt i alt en veldig hyggelig kveld.

Jeg har ikke mange planer for resten av helgen, dagen i dag skal brukes til å rydde og lese litt.

-Carina

 • 0

  Oppdatering!

  Hei!

  Har rett og slett hatt så mye å gjøre for tiden så har ikke hatt tid til å sette meg ned å blogge ordentlig! 
  Skolen er for fullt i gang og allerede om noen få uker må jeg velge fag jeg vil ta i 3. klasse, vi kan velge 3 fag fra en veldig lang liste så det blir spennende å se hva jeg ender opp med å ta! 

  Dagene bruker jeg som regel til å gjøre skolearbeid eller til å jobbe. Har jobbet en del dager i det siste, så heldigvis jobber jeg bare en dag i neste uke! 
  På fredag skal jeg og noen av de jeg bor med ut å spise middag sammen på en Fransk restaurant her i York. Gleder meg masse, vi prøver så godt vi kan å komme oss gjennom de restaurantene vi syns høres bra ut før skoleåret er ferdig! 


  Bildet over er av en super søt hund som eies av en dame som har en strikkebutikk litt utenfor sentrum! Jeg og ei venninne dro dit for å se på garn og jeg endte opp med å kjøpe 2 små broderingssett som jeg kan drive med når jeg må ha en pause fra alt skolearbeidet! 

  Det har vært veldig deilig å endelig se de Engelske vennene mine igjen også, rett før skolen startet dro vi en tur på byen og fikk snakket masse sammen om hvordan juleferien hadde vært. 

  Ellers er det egentlig ikke så mye som skjer! Blir mye skole fremover, mest fordi vi snart må begynne å tenke på hva vi har lyst til å fordype oss i 3. året i tillegg til at vi begynner forberedelser fram mot eksamen i mai/juni. Før den tid har jeg mange skoleoppgaver som skal leveres inn, så det blir ihvertfall nok av ting å bedrive tiden med fremover. Jeg har bestilt meg en tur hjem i mars som en slags liten påskeferie, så jeg har noe koselig å se frem til!! 

  -Carina

 • 0

  Tilbake i England og godt nyttår!

  Hei! 

  Tiden før jeg skulle reise tilbake til England gikk plutselig veldig fort! 
  Jeg feiret jul hos farmor sammen med familien, noe som selvfølgelig var veldig hyggelig. Romjulen gikk dessverre til mye lesing og skriving siden jeg har innleveringer til neste uke. 
  På nyttårsaften dro jeg til Andrea sammen med noen venner, vi hadde en rolig kveld med tapas og brettspill siden jeg skulle opp tidlig dagen etterpå for å fly tilbake til York. Det har vært deilig med ferie, men jeg kjenner det blir deilig å komme tilbake til hverdagen og rutiner igjen. 

  Jeg dro altså tilbake til England 1. januar og har vært her i 2 hele dager nå. Jeg jobbet både i går kveld og i kveld, det har derfor ikke blitt like mye tid til hverken det ene eller det andre! Jeg gleder meg masse til det kommende semesteret og det er mye spennende som skjer! Vi skal blant annet velge fag for 3. året noe som blir spennende også er det ikke lenge igjen til vi må begynne å tenke på hva vi vil skrive bachelor oppgaven vår i! Tiden flyr, er veldig merkelig å tenke på at jeg allerede er halvveis i bacheloren min... 

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta