carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Lesing og Riverdale

Hei!

Etter en avslappende helg er det på tide å komme inn i rutinene igjen. Nå er det ikke lenge til dette semesteret er ferdig, og jeg kjenner det er mye å gjøre de siste ukene før jeg reiser hjem på påskeferie. Neste uke kommer pappa på besøk, og vi skal på fotballkamp sammen, noe jeg gleder meg masse til!

Utenom det, skjer det ikke så mye spennende fremover, men jeg skal oppdatere dere så godt jeg kan!

Jeg har også (som sikkert mange andre) begynt å se på Riverdale som går på Netflix, og har blitt helt hekta. Verdt å sjekke ut om du er ute etter en ny serie å se på!

-Carina

 • 1

  Leeds

  Hei!

  For noen dager siden bestemte jeg meg for at jeg ville tilbringe en dag et annet sted enn her i York, valget falt på Leeds, så i dag tok jeg turen ned hit!

  Tok toget fra York til Leeds og første inntrykket av Leeds er at byen er en smule større enn York!

  Har så vidt vært innom Trinity Leeds som er et gigantisk shopping senter som huser alt fra Hollister, Victorias Secret og en svær Primark.

  For øyeblikket sitter jeg på en Starbucks og drikker kaffe og leser litt til neste ukes seminar. Kjenner allerede at dette blir en bra dag!

  -Carina

 • 2

  Coffee

  For øyeblikket sitter jeg å nyter en kaffe på campus å venter på at neste time skal starte. Været er fint i dag og det er ikke for kaldt, så er deilig å sitte ute å få litt frisk luft!

  -Carina

 • 0

  Vår

  Hei!

  Jeg og en annen norsk jente som jeg studerer med bestemte oss for å ta turen ned til sentrum i dag å spise lunsj. I tillegg gikk jeg innom noen butikker før jeg tok turen hjem igjen.

  Resten av dagen i dag skal jeg gjøre unna litt mer lesing og se på ski.

  Det begynner forresten å bli ordentlig vår her i York. I dag var det rundt 13 grader i luften noe som var kjempe deilig. Det er også lyst mye lenger, tipper været er veldig annerledes i Oslo!

  -Carina

 • 0

  Lately

  Hei og god lørdag!

  I dag er det under en måned til jeg reiser hjem på påskeferie, gleder meg masse.

  Går snart inn i skoleuke nummer 7, og kjenner at det nærmer seg deadline for essayene jeg skal levere inn dette semesteret. Har i tillegg masse lesing, så det er skolearbeid jeg bedriver tiden min med.

  Selvom jeg bor i England så får jeg såklart med meg verdenscupen i langrenn og gleder meg masse til VM om noen dager!

  Jeg har begynt å trene en del selv her borte, bruker bassenget på skolen en god del, og på torsdag tok jeg meg en løpetur rundt campus.

  Resten av helgen skal brukes til å gjøre unna en del lesing slik at jeg kan fokusere på essays de neste ukene.

  -Carina

 • 1

  Last night

  God søndag!

  I helga har en av de jeg bor med hatt en kompis på besøk. Vi bestemte oss for å vise han utelivet i York, så i går dro vi på bar og så på nattklubb. Det var en utrolig morsom og bra kveld!

  I dag er det morsdag i Norge, dumt at jeg ikke får sagt gratulerer med morsdagen til mamma, men håper hun koser seg uansett!

  -Carina

 • 0

  Uke 5

  Hei!

  Nå er jeg inne i skoleuke 5, halveis i dette semesteret. Tiden har gått veldig fort, og det er snart på tide å begynne på innleveringer som skal leveres inn i uke 10. For noen dager siden bestilte jeg flybilletter hjem til påske, så gleder meg masse til å reise hjem å se familie og venner igjen!

  Ellers går tiden til lesing og slikt. Har begynt å bli litt syk igjen, så håper det gir seg fort så jeg ikke ender opp med å være syk i 6 uker slik jeg var sist.

  -Carina

 • 1

  Lesing

  Hei!

  Tiden går fort og vi er allerede halveis i skoleuke 4, bare 6 uker igjen til påskeferie! Sitter for øyeblikket å leser til et seminar jeg har på fredag, tenker å dra å svømme om ikke sånn altfor lenge også.

  Går i tillegg mot lysere tider og varmere temperaturer her i England, noe som er veldig deilig. Kjenner jeg har gått glipp av den ordentlige norske vinteren, noe som er litt synd siden jeg er veldig glad i snø og litt minusgrader.

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta