carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Akerselva

-Carina

 • 0

  Sjusjøen

  -Carina

 • 2

  Back in Norway

  -Carina

 • 0

  Lunch

  Hei!

  Helga har gått til å finpusse og skrive ferdig essayene mine som skal leveres inn innen onsdag denne uken! Ble ferdig i dag, så tenker å levere dem i kveld eller i morgen på dagen. Ellers skjer det ikke så mye for tiden, har begynt å rydde rommet og pakke litt siden jeg reiser hjem på fredag.

  Møtte også en av de jeg studerer med i dag, vi spiste lunsj på en av "barene" her på campus, noe som var veldig koselig.

  Nå skal jeg lese til mitt siste seminar som jeg har dette semesteret! Snart ferie!

  -Carina

 • 2

  Sheffield

  Hei!

  Sitter for øyeblikket på en pub ved Hillsborough arena i Sheffield. Dagen i dag har vært veldig bra så langt, men mye gåing! Vi startet dagen med å sjekke ut York minster, før vi tok toget til Sheffield. Vi kikket litt rundt i Sheffield sentrum og tok et par øl.

  Vi tok trikken til Lippings Lane for å rekke innom supporter butikken til Sheffield Wednesday, fordi den stenger ganske tidlig.

  Nå skal vi slå ihjel litt tid før vi skal på kamp! Gleder meg masse til å være på engelsk fotballkamp for første gang.

  -Carina

 • 0

  Besøk fra Norge

  Hei!

  Pappa ankom York i dag og skal være her til onsdag. Jeg møtte han i byen klokka 15, og tiden har blitt brukt på å vandre rundt om i York og titte i butikker. Vi tok en tur på bymuren også, og spiste god mat på en italiensk restaurant.

  I morgen tar vi turen til Sheffield for å titte litt og for å se fotballkamp på kvelden, det blir en bra dag!

  -Carina

 • 0

  Rainy days

  Hei!

  Etter jeg hadde bodd i England i noen uker så skjønte jeg ikke hva alle snakket om når de sa at det regner så mye her oppe i Nord-England. Vi hadde konstant fint vær og varme temperaturer til å være i slutten av september.

  Men nå, etter å ha bodd i England i nesten 5 måneder, så skjønner jeg hva de mente. De siste ukene har vært preget av stormen Doris (?) som har sluppet fra seg både regn, en hel del vind og litt snø (!!).

  Selvom store deler av gangveiene på campus er under tak, er det enkelte steder man må løpe fra sted til sted fordi det har regnet så ekstremt mye. I tillegg har det blåst masse og det har vært flere ødeleggelser rundt om i North Yorkshire, heldigvis ingen på campus.

  Så da var ikke været så annerledes enn i Norge alikevel da, eneste jeg kan skilte med er ordentlige vårtemperaturer!

  -Carina

 • 0

  Campus by night

  Her om dagen tok jeg meg en liten gåtur rundt på campus, og tok liksågodt noen bilder i samme slengen.

  Bildet over er av den lille "handlegata" vi har her på campus. Her finner du både en bank, en matbutikk, studentbutikken som selger merchandise og skoleting og en gavebutikk!

  -Carina

 • 0

  Evening @ the library

  Late night study session

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta