carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Bypåske

Hei!

På mandag reiste jeg hjemover til Oslo for å få litt ordentlig påskeferie vekk fra skole og jobb. På tirsdag dro jeg og mamma til Lørenskog fordi jeg hadde time hos frisøren, før vi tok turen til Grønland der jeg hadde min siste dose med HPV vaksine. Både på onsdag og torsdag var nede i sentrum og vært turist i egen by. Jeg og Julie tok turen nedover på onsdag for å kikke litt, noe som var veldig koselig siden det er en stund siden jeg har sett henne!

I går var jeg på Olivia sammen med familien og spiste lunsj. På magisk vis klarte vi å samle nesten alle som bor i Oslo eller i nærheten og det var veldig koselig å se dem igjen. Merker at det går lenge mellom hver gang nå som jeg har flyttet til England. Jeg tok i tillegg årets første utepils siden vi har vært så heldige med været her i Oslo så langt i påsken!

Jeg reiser tilbake til England på mandag allerede, synes tiden går så fort så skal nyte de siste dagene hjemme før jeg må tilbake til å være selvstendig og lage min egen mat. 

- Carina

 • 1

  Endelig ferie

  Hei!

  De siste ukene har vært et styr, men nå har jeg endelig påskeferie!

  Vi har hatt mye snø, noe som aldri skjer i England, men nå tror jeg at det endelig begynner å nærme seg vår.

  Hva har skjedd siden sist jeg blogget?

  Jobbet frivillig

  Jeg hadde min første frivillige time i en skoleklasse for noen uker siden. Vi hadde undervisning i mental helse og det var veldig gøy. Skal ha to timer til etter påskeferien, så gleder meg veldig til det.

  Bursdager og Morro

  Ei venninne hadde bursdag for litt siden, så vi feiret henne med kake og en tur på byen.

  I tillegg har jeg vært ute med noen venninner, spist middag og kost meg!

  Cocktail Social

  Vi hadde vår siste Social for dette semesteret! Både jeg og natalie skal sitte i komiteen neste år, så det blir spennende.

  I morgen drar jeg hjem til Norge på ferie, skal være der en uke og kjenner det skal bli deilig med litt avkobling før jeg må tilbake å jobbe videre med innleveringer!

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta