carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Houseparty

Hei og god søndag!

Jeg har litt under en måned igjen før jeg skal levere inn 6(!!) essays, det er derfor det jeg prøver å bruke tiden min på nå om dagen. I går derimot, tok jeg meg en pause på kvelden og dro til ei venninne som hadde fest. 

Hadde en veldig fin kveld med fine mennesker og kjenner det var deilig å koble av fra alt skole-stresset! Håper alle har hatt en super helg og er klare for en ny uke i morgen!

-Carina

 • 0

  Knaresborough

  Hei og god torsdag! 

  Jeg og ei venninne leverte en skoleoppgave i går kveld, og bestemte oss derfor for å ta en dag fri og kjøre et sted for å utforske litt. Det var meldt supert vær, så vi bestemte oss for å dra til Knaresborough, som ikke ligger sånn altfor langt unna York! 
  Været har vært helt nydelig her i dag, med rundt 26 grader hele dagen. 

  - Carina

 • 0

  Trening

  Hei! 

  Denne uken skal det være "hetebølge" de fleste steder i England og jeg benyttet finværet til å prøve å bli flinkere på å jogge. Jeg og ei venninne har lastet ned en app på mobilen som har ferdiglagde intervall økter som vi skal gjøre 3 dager i uken. Det er i tillegg en fin måte å koble av litt på, nå som det snart er eksamen og masse innleveringer. Får i tillegg utforsket en god del av området jeg bor i når jeg løper rundt. 


  Ellers er det mandag og ny uke. Dette er min siste uke med "ferie" før skolen starter den 23. Jeg har en deadline på torsdag, men ellers så går denne uken til jobb og mest sannsynlig en tur på pub på lørdag. Kjenner det skal bli deilig at skolen starter igjen, selvom jeg ikke har mange uker før eksamensperioden starter. 

  - Carina

   

 • 0

  Travelt

  Hei!

  Denne uken har gått veldig fort og nå nærmer det seg snart helg igjen. Neste uke blir en veldig travel uke, jeg jobber 3 kvelder, i tillegg til at jeg har en innlevering som skal leveres inn på torsdag. 

  Nå er det ordentlig vår her, endelig! Påskeliljene har blomstret, og selvom det har regnet en god del så har temperaturene vært ganske greie. 

  For øyeblikket sitter jeg å jobber med skole og det er nok det jeg skal bruke mesteparten av helgen til også. 

  Får endelig testet ut den nye Macbooken min til å gjøre skolearbeid på, og så langt absolutt elsker jeg den!! 

  - Carina

 • 0

  The Yorkshire Museum

  Hei!

  Jeg og to venninner tok turen til The Yorkshire Museum i dag for å se på de ulike utstillingene de hadde der. De hadde blant annet en Jurassic Park utstilling og York i middelalderen. Utstillingene var veldig interessante og spennende, og det var mange forskjellige rom å utforske. Anbefales hvis du har planer om å besøke York!

  Nå skal jeg straks en tur på biblioteket sammen med Natalie for å gjøre unna litt skolearbeid!

  -Carina

 • 1

  Lunsj og vårfølelse

  Hei! 

  Nå er jeg godt plantet på Engelsk jord igjen og kjenner jeg savner det norske været allerede, for her har det nesten bare regnet siden jeg kom tilbake. Har hatt en travel uke med jobb og prøvd å starte på skolearbeid igjen, så blir godt med helg nå. Jeg jobber i morgen også, men skal få prøve å få unnagjort litt praktiske ting mens jeg jobber! 
  Venninnen min har lillesøstra si på besøk denne uka, så i dag tok vi turen inn til byen og spiste lunsj før vi gikk inn i den store katedralen her. 

  Begynner å få ordentlig vårfølelse her nå! Er rundt 12-15 grader på dagen og det har kommet masse blomster rundt om ved muren inn til byen. Håper bare på litt sol fremover nå, så er det komplett!

  -Carina

 • 0

  Langs Akerselva og siste dagen i Oslo

  God mandag! 

  Nå sitter jeg på flyet på vei tilbake til England etter en super uke i Oslo sammen med venner og familie. På søndag tok vi turen ned til byen for å gå langs Akerselva i finværet. Det var veldig koselig, selv om jeg ble litt våt på bena! 

  I dag fikk jeg også tid til å møte Julie før jeg dro avgårde til flyplassen. Det var veldig koselig siden jeg mest sannsynlig ikke kommer tilbake til Oslo før i juli. Vi gikk en liten tur opp til en café og kjøpte en bolle, før vi gikk litt til. 

  Skal prøve å oppdatere jevnlig når jeg er tilbake i England, men de neste ukene går nok til jobb og lesing! Siste innspurt før deadlines og eksamen så har en god del å gjøre. Håper alle sammen har hatt en super påske enten om den har funnet sted i byen, syden eller på fjellet! 

  - Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta