carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Studiedag

Heisann!

I dag dro jeg til det andre campuset og møtte ei venninne for å lese litt til eksamen sammen. Vi satte oss på en cafe på campus og tok en tidlig lunsj samtidig! Etter å ha lest i noen timer dro vi til en av barene på campus og tok oss litt å drikke. Har vært veldig varmt i dag også, så jeg satte meg ut på en gressplen for å lese litt.

-Carina

 • 2

  28 varmegrader

  Hei!

  Jeg hadde min første av tre eksamener på tirsdag og tror egentlig det gikk ganske greit! Nå har jeg to eksamener i neste uke og så har jeg offisielt sommerferie!! Det virker som om sommeren allerede har kommet for i dag var det plutselig 28 varmegrader ute! Jeg tok derfor dagen fri og dro til byen sammen med en venninne.

  -Carina

 • 1

  Gratulerer med dagen, Norge!

  Hei!

  Jeg bestemte meg spontant søndag kveld for å reise hjem til Norge å være her en uke! Jeg har "fri" (lesing til eksamen) denne uken, så tenkte det var like greit å lese til eksamen i Oslo som det var å lese til eksamen i York! I tillegg fikk jeg jo med meg dagens 17. Mai feiring så det var veldig stas!!

  Jeg har både vært på champagne frokost og i byen med gode venner, nå tar jeg straks turen til en annen venninne hvor vi skal spise og kose oss resten av kvelden! Håper alle sammen har hatt en bra feiring, enten her hjemme i Norge eller i andre land!

  -Carina

 • 1

  Quiz-kveld

  Hei!

  I går var jeg og to venner på en quiz-kveld. Etter at quizen var ferdig så spilte vi noen runder billiard og drakk et par drinker.

  I kveld skal vi se Eurovision i en av barene og ta en velfortjent pause fra eksamenslesing og stress.

  -Carina

 • 0

  Birthday girl

  Hei!

  På tirsdag var jeg ute sammen med noen venner å feiret bursdag til en venninne. Det var veldig koselig!

  I helgen er det Eurovision og colleget mitt har planlagt mye gøy som quiz og live sending av finalen på storskjerm på lørdag. I tillegg er det ikke lenge til 17. Mai og vi har planlagt mye morsomt så lenge det blir bra vær!

  -Carina

 • 0

  Siste innspurt

  God søndag!

  Neste uke har jeg min siste forelesning før eksamensperioden begynner for fullt, det er altså tid for siste innspurt før sommerferien kan begynne. De to siste ukene har jeg så vidt hatt noen forelesninger, og det eneste vi har gjort er å prate om eksamen og gjøre øvelser for å forberede oss.

  For å feire at vi ikke har flere seminarer dette året, dro jeg og to venner til en av barene på skolen å spiste nachos.

  Nå er det snart bare to uker til jeg har min første eksamen, jeg kjenner jeg gruer meg litt selvom jeg tror det kommer til å gå veldig greit. Vi får masse oppfølging og gode råd som roer nervene.

  -Carina

 • 0

  Sol og sommer?

  Hei!

  Nå er det bare 20 dager til jeg har min første eksamen så når jeg ikke har timer er det som regel lesing det går i. Jeg har vært veldig heldig med været siden jeg kom tilbake til England, har vært sol/varmt nesten hver dag. I går bestemte jeg meg for å ta en pause i lesingen og gikk derfor en liten tur rundt på campus.

  Dyrelivet på campus er så rikt for tiden. I tillegg til ender og gjess er det ekorn og små søte kaniner. De er ganske tamme, så man kan komme ganske nærme før de fyker av gårde.

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta