carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

The royal wedding

To innlegg på en dag!

I dag var det jo en veldig spesiell dag her i England, og jeg er veldig glad jeg var her og fikk være med å se et kongelig bryllup. Vi hadde stelt i stand til Afternoon Tea i fellesstua her, kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har følt meg så britisk! 

Image result for royal wedding 2018

(Bilde fra google) 

Er noe litt spesielt med å være i England når det er et Engelsk kongelig bryllup, folk er helt i ekstase og det var engelske flagg over alt her. 
Resten av kvelden skal gå til mer eksamensøving siden eksamen er på mandag. Nå er det ikke lenge igjen til ferie, å som jeg gleder meg!

-Carina

 

 • 0

  17. mai i England

  Hei! 

  Håper alle hadde en super 17. mai som var for noen dager siden! Selv hadde jeg en veldig fin dag, selv om jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs i og med at dette er det første året jeg ikke feirer 17. mai i Norge. 
  Jeg og min norske venninne som også bor her i York tok turen til skolen, fordi ANSA hadde et opplegg med flere andre norske her! De hadde bestilt inn norsk mat og vi hadde med prosecco, så alt i alt var det en veldig fin feiring. Vi hadde sekkeløp (engelsk stil, med søppelsekker istedenfor vanlige striesekker) og potetløp! 

  Jeg ble med noen av de norske vi møtte videre på en pub, hvor vi satt ute i det fine været og drakk øl. Dro etterhvert hjem til noen av dem og spiste is før vi tok oss en liten tur på byen! Var koselig å møte andre nordmenn her som jeg ikke hadde møtt før, selvom de fleste av dem reiser hjem om rundt to uker. 

  - Carina

 • 0

  International Food Festival

  Hei! 

  I helgen var det den internasjonale mat festivalen her i York, som vil si at hele sentrum forvandles til en stor gate fylt med masse mat! Det var boder med mat fra alle verdensdeler, inkludert land som Spania, Frankrike, Marokko og Thailand. Jeg og ei venninne tok turen dit på søndag for å sjekke det ut og kjøpe lunsj. Vi kjøpte oss en slags kake fra den franske boden, og jeg kjøpte meg Katalanske poteter med aioli. Det var helt sinnsykt godt!

  Venninna mi kjøpte seg spansk paella og noen cupcakes som vi spiste senere på kvelden! Det var en hyggelig pause fra skolearbeid og stress! 

  Nå sitter jeg å gjør ferdig et skoleprosjekt, før jeg skal øve på eksamen som jeg har neste mandag. Tiden går utrolig fort nå og det er veldig rart og tenke på at vi er halvveis i mai allerede!! Håper alle sammen får en super uke og nyter det fine været.

  - Carina

 • 0

  Birthday celebrations

  Hei! 

  I går var jeg og noen venner ute for å feire at Sam ble 20 år! Det var en koselig kveld med middag, kake og et par drinker. 

  Jeg bestile nachos og det var sinnsykt godt. Veldig stor porsjon til en grei penge! Perfekt for oss studenter som gjerne vil spare litt penger. 

  Jeg tok også i bruk polaroid kameraet mitt, som jeg egentlig bruker litt for sjeldent. Skal bli mye flinkere til å ta bilder med det, for er så koselig å ha fysiske bilder å se på! Ble ikke så sene hjem, da vi nærmer oss eksamen og andre innleveringer, så dagen i dag skal brukes til å rydde litt på rommet og fortsette på skolearbeid! 

  -Carina

 • 0

  Motivasjon på topp

  Hei og god helg! 

  Denne helgen er det meldt helt supert vær her i York, og selvom det ikke er den beste tiden i og med at jeg må jobbe med skole, så er det ingenting som motiverer meg mer enn å kunne sitte ute i solen og gjøre skolearbeid. 

  Dessverre klarte jeg selvfølgelig å bli solbrent på armene, enda jeg smurte meg flere ganger med solkrem.. Så tror kanskje jeg skal sette meg i skyggen i morgen!! Håper alle nyter helgen!

  -Carina

 • 2

  Nesten sommer

  Hei!

  Se så grønt og fint det har blitt i området hvor jeg bor nå! 

  I dag er det enda en varm dag her i York, håper været forblir sånn men kjenner jeg England rett så får vi nok noen dager med regn nå. Jeg går en spennende tid i møte, er nemlig i prosessen med å flytte inn i ny leilighet her i York sammen med ei venninne. Gleder meg masse og tror det blir veldig bra! Utenom leilighet-stress, driver jeg fortsatt å jobber med innleveringer og prøver å få gjort så mye som mulig så jeg ikke ender opp med å måtte gjøre alt i siste liten! Heldigvis er det bare ca. en måned igjen til jeg er ferdig med andre året mitt, tiden flyr! Håper alle får en bra uke!

  -Carina 

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta