carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Flytting og reising

Hei!

En stund siden jeg har blogget nå, men det er fordi det ikke er så mye å blogge om for tiden. Jeg hadde bursdag forrige fredag; spiste lunsj med ei venninne og dro ut å feiret på kvelden.

Ellers har jeg pakket ned hele rommet mitt og er klar til å reise hjem på torsdags kveld!

-Carina

 • 0

  Bursdag og Polentur

  Hei! I dag er den offisielle siste skoledagen av mitt første år på universitetet. I dag får jeg tilbake eksamensresultatene mine og det er i tillegg bursdagen min, i dag er jeg hele 20 år (tiden flyr)!

  For noen dager siden bestilte jeg og min beste venninne oss en tur til Polen i sommer, vi skal til Gdansk og jeg gleder meg masse til avreise 18. Juli!

  Slenger med et bilde fra 17. Mai fordi jeg rett og slett ikke har så mange nye bilder å dele med dere. Det er en uke til jeg reiser hjem til Norge og jeg har for fullt begynt å pakke ned rommet mitt. Jeg kan nå skjønne hvor slitsom det er å flytte og skjønner absolutt ikke hvordan jeg har klart å samle opp så mye rart på bare et år. Gleder meg masse til å komme hjem og tror denne sommeren her blir veldig bra!

  -Carina

 • 0

  Update

  Hei!

  I dag er det to uker til jeg reiser hjem til Norge! Det blir deilig å endelig ta ordentlig sommerferie og få se venner og familie igjen. Det er for tiden veldig fint vær her i York, så i går tok jeg med meg boken min å satte meg å leste i museum hagen.

  På tirsdag var jeg også på sommerball sammen med noen venner for å feire at vi er ferdige med første året på universitetet.

  Vi pyntet oss og på ballet var det både live musikk, silent disco og karuseller.

  Om en uke får jeg tilbake eksamensresultatene mine, kjenner jeg gruer meg allerede, men forhåpentligvis går det fint.

  -Carina

 • 1

  Nyter ferien

  Heisann!

  Det er så deilig å ha sommerferie og jeg nyter dagene i England før jeg reiser tilbake til Norge.

  Om noen uker får jeg timeplanen for neste år pluss at jeg får tilbake eksamensresultatene mine, det blir spennende!

  -Carina

 • 1

  Festivalmorro

  Hei! I går hadde et av collegene arrangert en slags festival med live musikk og mange aktiviteter! Jeg dro sammen med noen venner og hadde en super dag! Vi prøvde blant annet hoppeslott, spiste is, fikk henna maling og hørte på bra musikk! Avsluttet dagen med chinese takeaway og å se reprise av minnekonserten i Manchester.

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta