carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Stoke

Hei!

Fra onsdag til torsdag tok jeg og Lauren turen ned til Stoke hvor Lauren er fra. Har gledet meg lenge til å få være med nedover å se hvor hun bor og kommer fra. Vi var veldig heldige med været og fikk solt oss en stund i hagen før vi dro på kino for å se den nye Jurassic World filmen. 

Dessverre var vi litt uheldige på vei tilbake og havnet i masse trafikk, så vi prøvde så godt vi kunne å velge en rute som ikke ledet oss til motorveien. Vi endte med å kjøre gjennom The Peak District noe som var fantastisk flott, men turen tok litt lenger tid enn vi hadde regnet med. 

Når vi kom hjem til York igjen dro vi rett til en pub for å få med oss England-Belgia kampen som gikk klokken 19. Alt i alt en super herlig tur, til tross for en litt lang reise tilbake! 

- Carina

 • 0

  Langsomme sommerdager

  Hei! 

  Denne uka er det meldt veldig fint vær her i York, i går var det opp imot 33 grader på det varmeste og det er ganske varmt til å være England. Jeg og Lauren dro en tur til museum gardens for å sole oss og for å få litt frisk luft. Vi hadde pakket med oss frukt og masse vann, det var noen veldig koselige timer selv om det nesten ble for varmt til slutt!

  På onsdag drar vi nedover til Stoke for å besøke familien til Lauren, og så er det mulig at vi tar turen til kysten på fredag! Blir en koselig uke før jeg vender nesa mot Norge for sommeren. 

  -Carina

 • 0

  Birthday celebrations

  Hei!

  På lørdag hadde jeg bursdag og ble 21 år gammel og dette måtte jo feires. Jeg og Lauren tok turen til York Castle Museum som er et stort museum her i York. De hadde flere ulike utstillinger, blant annet en life-size kopi av en Viktoriansk gate. 

  På kvelden dro vi ut å spiste middag på en Indisk restaurant. Jeg trodde egentlig at det bare skulle være meg, Lauren og ei som heter Olivia, men til min overraskelse satt det 4 til rundt bordet når jeg kom så det var veldig koselig! 

  Det var en veldig fin bursdagsfeiring og jeg er veldig takknemlig for alle de fine vennene jeg har her i England. 

  -Carina

 • 0

  Sommer

  Hei! 

  I dag er det helt strålende vær her i York og jeg har brukt store deler av dagen på balkongen for å prøve å bli litt brun. I går tok jeg turen inn til byen og det er første turen ut av huset på over en uke siden jeg har vært syk. 

  I tillegg til bra vær har vi også fått tilbake de siste karakterene våre i dag og nå kan vi endelig regne ut snittet for 2. året. Jeg er veldig fornøyd og er glad for at hardt arbeid har lønnet seg de siste månedene. Nå tar jeg velfortjent sommerferie og gleder meg til å reise hjem til Norge om bare litt over en uke. 

  -Carina

 • 0

  Whitby

  Hei!

  På fredag dro jeg til Whitby sammen med andre mennesker fra det kurset jeg går på nå i juni. Vi var veldig heldige med været, virket som om det skulle begynne å regne en god stund, men heldigvis så fikk vi bare noen dråper regn og ellers en nokså varm overskyet dag!

  På vei tilbake fra Whitby stoppet vi på en tog stasjon kalt Goathland. Her er litt av den første Harry Potter filmen spilt inn og vi var så heldige å få se et damptog kjøre forbi! 

  - Carina

   

 • 0

  Goodbye second year

  Hei! 

  Nå kan jeg egentlig si at det offisielt er sommerferie, for på tirsdag var sommerballet som markerer slutten på skoleåret. 

  I tillegg har jeg hatt mine første dager på et ekstra kurs jeg tar i juni som omhandler ulike kulturer og England. Vi har allerede fått gjort mye spennende og på fredag går turen til Whitby for enda mer læring. 

  - Carina

 • 0

  Flytting og sånt

  Hei!!

  Har ikke blitt mye blogging fra meg i det siste, rett og slett fordi jeg har vært for opptatt med å flytte og komme til rette i ny leilighet. Vi har heller ikke hatt internett, men det kommer på mandag så da blir det litt enklere å oppdatere her!
  Vi har ihvertfall kommet oss tilrette i den nye leiligheten, men det har vært mye jobb. Heldigvis begynner ting å ordne seg nå, og neste fredag har vi innflytningsfest så jeg håper alt er fikset til da!

  I tillegg er jeg ferdig med 2. året mitt på skolen så nå har jeg faktisk bare ett år igjen før jeg er ferdig med bachelor! Vi får tilbake eksamensresultater den 22. juni, det blir spennende å se hvordan det har gått! Vi dro ut for å feire for noen helger siden noe som var veldig koselig! 
  På tirsdag skal vi på sommerball som regnes som den offisielle avslutningen på året, var der i fjor også og det var veldig gøy, gleder meg masse!

  - Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta