carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Fadderuke

Hei!

Beklager for litt lite oppdatering, men fadderuka gjør at jeg blir ganske opptatt! Vi gjør en aktivitet hver kveld hele denne uka, i tillegg har jeg hatt introduksjonstimer på dagen.

I går hadde vi cabaret, som vil si at gutter kler seg ut som jenter og at alle går i pene klær.

Må innrømme at det har blitt litt lite søvn de siste dagene, men har ihvertfall blitt godt kjent med de jeg bor med!

-Carina

 • 0

  Gåturer og mingling

  Hei! 

  I går flyttet de engelske studentene inn, så nå er korridoren fylt med livlig prat og latter. Jeg er medlem av et college som heter Derwent og vi er totalt 21 personer som bor i min etasje. For å bli litt bedre kjent dro en gjeng av oss ut på byen i går for å oppleve utelivet i York. I dag starter fadderuken for fullt, vi skal ut på en ny klubb/pub hver kveld helt frem til neste søndag. Dagen i dag har så langt kun blitt brukt på å slappe av, bli bedre kjent og utforske campus enda mer. Er veldig fornøyd så langt, både med mine "flatmates" og med selve skolen. I dag drar også mamma hjem igjen til Norge, så fra nå av er jeg faktisk helt alene, en skremmende men også en spennende tanke.   Jeg har ikke vanlige timer før 3. oktober, så frem til da skal jeg bare gjøre mitt beste for å bli kjent med så mange som mulig! I løpet av uka får jeg også møte lærerne mine og elever som jeg skal ha timer med det neste året.

  - Carina


   

 • 4

  Innflytningsdag!

  Hei!

  I dag flyttet jeg inn på campus på skolen! Måtte vente en stund på rommet mitt, fordi det ikke var klart, men fikk tilslutt nøklene til rommet jeg skal bo på det neste året! Rommet var nokså lite, men hadde ikke forventet så mye annet heller.

  Da jeg var ferdig med å pakke ut møtte jeg noen av de andre internasjonale studentene som bor i nærheten av meg. Alle var veldig imøtekommende og har allerede rukket å få mange nye bekjentskaper!

  I morgen flytter de engelske studentene inn, og da starter universitetslivet for fullt!

  -Carina

 • 1

  Nødvendigheter og fint vær

  Hei! 

  Jeg og mamma kom fram til York i går kveld etter en lang dag med mye reising. Landet som sagt på flyplassen i Manchester, og derfra tok vi tog i 1 time og 40 minutter til York. Med andre ord rakk vi verken å se eller gjøre noe spesielt i går, men dagen i dag har vi brukt effektivt!

  Jeg skal bo på campus mens jeg studerer, det vil si at jeg skal bo på skolen. Jeg flytter inn på skolen i morgen og dagen i dag har derfor blitt brukt til å skaffe nødvendigheter som kan være lurt å ha. Blant annet ble det en tur på Primark for å kjøpe både kleshengere, skittentøyskurv og selvfølgelig litt annet! Ellers har vi gått rundt å kikket i butikker, spist mat og kost oss i det fine været. Tenker å lage et eget innlegg der jeg forklarer litt nærmere om skolen og om bosituasjon og litt sånt. 

  - Carina 

 • 0

  Endelig er dagen her ♡

  I september i fjor bestemte jeg meg for at jeg ville studere i England etter jeg var ferdig på videregående. I dag, 21. september er endelig dagen her hvor jeg flytter over dammen. For å lettere kunne oppdatere venner og familie hjemme i Norge bestemte jeg meg rett og slett for å lage en blogg. Tenkte i tillegg at det kunne være greit å dele mine erfaringer med andre som kanskje også vurderer å studere i England. 

  Jeg flytter til York og skal studere på universitetet som ligger der (University of York). York ligger Nord i England og det er ca. 2 timer med tog til London. Det er en ganske liten by med ca. 154 000 innbyggere og går kanskje litt under kategorien som en studentby. De nærmeste store byene er Manchester, Newcastle og Leeds. 

  Jeg gleder meg masse til å flytte, men samtidig blir det leit å flytte vekk fra alle vennene mine hjemme i Oslo. Heldigvis er ikke desember så langt unna og da reiser jeg hjem til Oslo for å feire jul. Jeg gleder meg til nye utfordringer og til å starte på studier etter en veldig lang sommerferie. 
  Når dette innlegget publiseres sitter jeg godt plantet på et fly med Manchester flyplass som destinasjon. 

  - Carina 

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta