carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Weekend

Hei! 

På lørdag brukte jeg mesteparten av dagen på skolen fordi det var festival for førsteklasse. Siden jeg er i komitteen for cocktail society så hadde vi en slags stand på festivalen der folk kunne melde seg på og betale medlemskap. Det var en veldig hektisk dag og rundt 500 mennesker meldte seg på, noe som er veldig bra! 

Det har vært veldig fint vær her i det siste, selvom det begynner å bli veldig kaldt. 

På vei hjem fra skolen dro jeg innom en butikk som selger donuts, måtte selvfølgelig kjøpe med meg noen hjem til meg og roomie! 

I dag skal vi møte Hannah og dra ut å spise middag sammen, gleder meg veldig! I morgen starter jeg med vanlige timer på skolen så det blir spennende å se hvordan jeg liker fagene.

- Carina

 • 0

  Første skoledag

  Hei!

  I går hadde jeg første skoledag i mitt 3. år som bachelorstudent. Dagen bestod bare av en times forelesning om bacheloroppgaven vi skal levere i mai, men det var en ganske hjelpsom time, så jeg er glad jeg dro.


  I dag har jeg fått gjort unna en del nødvendige ting, som for eksempel å få læreren min til å skrive under på et bevis som gjør at jeg kan begynne å øvelseskjøre i England. Blir spennende å se om jeg klarer å få teket på dette med å kjøre bil nå. I tillegg har jeg meldt meg på et 5 ukers kurs i Engelsk tegnspråk som jeg tror kan bli veldig interessant! Det er tiden for å melde seg på aktiviteter både på og utenfor skolen nå, jeg er medlem av styret i årets Cocktail Society noe som vil si at jeg er med på planlegge socials og sånn. Vi skal ha et par møter nå fremover så timeplanen begynner å bli ganske full! I tillegg vil jeg veldig gjerne jobbe frivillig hos de to organisasjonene jeg var med i, i fjor. Virker som om det kommer til å bli et fullstappet år og jeg gleder meg allerede!!

  - Carina

   

 • 1

  Nye briller

  Hei! 

  I dag dro jeg inn til byen for å møte Hannah. Jeg skulle hente brillene mine som var ferdig fikset og hun måtte innom å hente passet sitt som hun mistet på byen forrige helg. Vi spiste lunsj sammen og tok en øl, før jeg møtte ei fra skolen til kaffe. Det var koselig å møtes igjen da det har gått noen måneder siden sist på grunn av sommerferie og slikt. 

  Nå har jeg endelig fått brillene mine, så nå satser jeg på at jeg vender meg til å bruke dem fort slik at øynene mine får slappet av litt. 

  - Carina

 • 1

  Forberedelser til studiestart

  Hei! 

  I dag fikk jeg endelig somlet meg til å dra til en optiker for å sjekke synet mitt og øynene mine. Jeg har slitt med hodepiner rundt øyeområdet en stund nå og burde sikkert ha bestilt time litt tidligere. Tenkte ihvertfall at det var greit å få unnagjort før skolestart så derfor tok jeg turen i dag! Testene gikk fint, men fikk beskjed om at jeg trenger briller for å avlaste øynene mine litt, pluss at jeg har skjeve hornhinner på venstre øye. Valgte meg ut to par briller som jeg skal hente neste torsdag så jeg gleder meg til å ta de i bruk! 

  Etter å ha sjekket synet, dro jeg og Hannah og tok en øl før vi stakk innom noen butikker for å handle et par småting. Jeg stakk også innom matbutikken på vei hjem da jeg trengte noen ting til middag/snacks de neste dagene. 

  Det har i tillegg begynt å bli ganske kaldt her om kveldene nå, så jeg sitter med stor deilig genser på inne for å bli varm! Vi prøver å ikke ha på ovnene i leiligheten da dette kan bruke mye strøm siden ovnene er ganske gamle. Men med deilige gensere og tepper så går det helt fint! Roomie er fortsatt innlagt på sykehus, så det er litt ensomt i leiligheten for tiden. Håper hun blir bedre snart!

  - Carina

 • 0

  Gjenforening og sykehus

  Hei 

  På onsdag dro jeg og ei venninne på teater for å se Richard III, etter teateret dro vi å spiste middag før vi tok noen øl ute på en av barene i sentrum. Det var en veldig koselig kveld, selvom hun jeg bor med ikke kunne være med på grunn av store smerter i magen. 

  Processed with VSCO with c8 preset

  Desverre så ble hun jeg bor med innlagt på sykehus onsdag kveld, så jeg brukte store deler av torsdagen på sykehuset sammen med henne. I dag er jeg på besøk igjen, regner med at hun må bli her noen dager så de neste dagene blir nok brukt på å besøke henne og ellers bare slappe av hjemme. 

  - Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta