carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Halloween i York

Natt til søndag, noe som vil si at det bare er en dag igjen til Halloween! Vi har allerede begynt å pynte kjøkkenet vårt og på mandags kveld er det Halloween fest på en av barene på colleget vårt. De jeg bor med tar utkledning seriøst så vi har allerede vært innom flere kostymebutikker for å finne de beste kostymene.

I tillegg har vi kjøpt inn gresskar og skal skjære ut diverse for å pynte litt ekstra! En ekstra fin ting med Halloween er at jeg vet det nærmer seg november, noe som vil si at det bare er litt over en måned til jeg reiser hjem til Norge!

Kjenner jeg savner vennegjengen min og familien min, så det skal bli deilig å endelig få se dem igjen!

-Carina

 • 1

  24-timers åpent bibliotek

  Hei! To innlegg på en dag er ikke dårlig, spesielt når jeg ikke har vært verdens flinkeste til å oppdatere i det siste. Som sagt tidligere var jeg på middag med ledelsen av colleget mitt, noe som var veldig koselig. Vi fikk gratis mat og gratis drikke (alkohol).

  Klokken er nå 22:50 og jeg og noen andre sitter på biblioteket og leser. Jeg er veldig fornøyd med biblioteket her, fordi det er åpent 24 timer i døgnet, som betyr at man kan komme hit å lese når man selv ønsker.

  I morgen skal jeg og noen andre inn til sentrum for å handle inn litt diverse til Halloween. Skal prøve å knipse litt bilder så de som leser bloggen kan få et litt bedre bilde på hvordan York sentrum egentlig ser ut!

  -Carina

 • 0

  Høst i York

  Hei!

  Jeg sitter for øyeblikket på biblioteket og leser til seminar som jeg har på fredag. Senere i dag skal vi på middag sammen med "ledelsen" av colleget vårt, noe som blir koselig.

  Ellers merker jeg veldig godt at det nærmer seg november! Det begynner å bli kaldere og bladene på trærne har blitt gule og oransje. Det nærmer seg også Halloween, og vi er allerede godt i gang med å pynte kjøkkenet vårt for anledningen.

  -Carina

 • 0

  Campus

  Hei!

  Jeg gjør mye av det samme om dagen, derfor tenkte jeg heller at jeg kunne dele litt bilder jeg tok på vei til en time jeg hadde i dag.

  -Carina

 • 1

  London

  Hei! Titter bare innom med et lite livstegn! På fredagskveld tok jeg toget fra York til Cambridge for å møte Anette. Hun skulle besøke lillebroren sin som er på utveksling, og da tenkte jeg at jeg liksågodt kunne ta turen nedover. På lørdag reiste vi innover til London, og dagen ble for det meste brukt på shopping.

  Nå har Anette kommet seg til Gatwick, mens jeg står på Kings Cross å venter på toget som skal ta meg nordover igjen! Selv om London er en fin by, så gleder jeg meg til å komme tilbake til York som ikke er like travelt!

  -Carina

 • 1

  Update!

  Heisann!

  Dagene går i ett her i England, derfor har det blitt vanskelig å få tid til å blogge de siste dagene! Som sagt tidligere, består dagene for det meste av timer, lesing og sosialisering!

  I helgen reiser jeg nedover til Cambridge for å møte Anette - en av mine beste venninner fra Norge. Hun skal besøke broren sin, som for øyeblikket tar et utvekslingsår i Cambridge.

  Savner alle vennene mine og familien i Norge, men samtidig har jeg så mye å gjøre at jeg ikke helt får tid til å savne dem. Heldigvis hjelper det veldig at Julie og Anette har startet en YouTube kanal hvor de allerede har lastet opp noen utrolig herlige videoer!

  Trykk Her for å komme til deres mixed up makeup challenge, som definitivt er min favoritt video så langt!

  -Carina

 • 0

  York city centre

  Hey!

  I dag har jeg og noen andre av de jeg bor med vært en tur i byen for å handle inn litt diverse til en 80-talls fest vi skal på i kveld. Vi har blitt invitert av etasjen over oss til en bursdag, så det gleder jeg meg til!

  På torsdag var det viking-raid, noe som vil si at vi går fra pub til pub (utkledd som vikinger) før vi ender opp på en nattklubb i sentrum. Det var en veldig bra kveld sammen med fine folk!

  -Carina

 • 0

  Hva studerer jeg?

  Hei!

  Nå som jeg har gått på skole i litt over en uke tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om hva jeg faktisk studerer.

  Jeg studerer kriminologi som vil si studie av kriminalitet, hvorfor mennesker blir kriminelle og hvordan kriminalitet kan forebygges. Jeg tar en bachelor og studiet mitt varer derfor i 3 år.

  Studiet mitt inneholder 4 ulike moduler eller "tema"; Crime and deviance, sociological theory, Criminal justice og social policy. Kriminologi går på tvers av to ulike avdelinger; sosiologi og sosialt arbeid - derfor har jeg to moduler fra hver avdeling. Foreløpig trives jeg veldig godt med valg av studie, eneste modulen jeg foreløpig syns er litt kjip er sociological theory fordi det inneholder en god del filosofi.

  I og med at faget mitt går over to avdelinger må jeg lære meg ting fra begge avdelinger - noe som resulterer i en del lesing.

  Dagen i dag har derfor blitt brukt til lesing på biblioteket!

  - Carina

 • 1

  Lectures and seminars

  Hei!

  I går hadde jeg min ordentlige første skoledag! Timeplanen min består av en blanding av "lectures" som er forelesninger der vi hører på en foreleser snakke om et bestemt tema, og "seminars" som vil si undervisning i mindre grupper. Dagen i går bestod av 3 lectures og foreløpig virker faget mitt veldig interessant!

  Klokken 16 i dag (engelsk tid) har jeg mitt første seminar, noe som både blir spennende, men som også er litt skummelt. Det er i disse timene det er mest viktig å være aktiv og som man må forberede seg mest til. Heldigvis kjenner jeg noen få på gruppa mi, så jeg får satse på at det går greit!

  Det er deilig å endelig ha en struktur i hverdagen igjen etter en nokså lang sommerferie!

  -Carina

 • 1

  Forberedelser til skolestart

  Hei!

  Da var det siste dag av min første uke i York og det har gått over all forventning. I morgen starter jeg med vanlige timer og seminarer, dette er timer jeg må forberede meg til og jeg har derfor brukt de to siste dagene på å lese en del. Språket har heldigvis ikke bydd på store problemer enda, så jeg tror nok det skal gå helt fint å studere på engelsk.

  I morgen har en av de jeg bor med bursdag, vi skal derfor overraske henne med kake og mest sannsynlig en liten tur på byen! Ellers går nok de fleste hverdagene fremover til lesing slik at jeg kan møte forberedt til timene den kommende uka.

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta