carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Storm, frivillig arbeid og venner

Hei!!

I det siste har det vært helt sinnsykt dårlig vær her. Stormen Ophelia som feide over Irland brakte med seg en del vind, men selv etter den har det vært mye regn og veldig veldig mye vind.

På lørdag var jeg og ei venninne på en sosial sammenkomst med de vi danser med, og på veien dit ble jeg både klissvåt og begge paraplyene våres ble ødelagte.

Vi klarte i tillegg å gå oss bort, og brukte vel nærmere 40 min på en tur som burde tatt 10 min.. heldigvis var det god mat og drikke og masse hyggelig folk når vi kom fram!

På mandag var jeg på mitt første kurs i samarbeid med en av organisasjonene jeg skal jobbe frivillig for. Det var et introduksjonskurs til mental helse og mental velvære, noe som var veldig interessant! Gleder meg masse til å være mer involvert i aktiviteter utenfor skolen i år.

-Carina

 • 0

  Middag med jentene

  God kveld.. natt?

  I dag har vært en travel dag, som hver tirsdag er for meg. Etter en lang dag på skolen måtte jeg halvveis løpe hjem for å fikse meg litt før jeg møtte noen venninner til middag. Vi dro til Bella Italia og spiste god italiensk mat, noe som var deilig etter en travel tid.

  Nå skal jeg lese litt mer før jeg skal legge meg å sove!

  -Carina

 • 1

  Jobb og sånt

  Hei!

  For første gang på lenge har jeg faktisk noen spennende oppdateringer å komme med!

  Jeg søkte på en stilling som «community ambassador» der jeg bor og jeg fikk jobben! Jeg hadde min første dag i dag, og det gikk veldig fint. Jeg jobber for det meste i resepsjonen, men har også vakt-telefonen i tilfelle brannalarmen skulle gå, eller noen har låst seg ute.

  Ellers går det for det meste i det vanlige. Denne uken er en ganske opptatt uke, i morgen skal jeg ut å spise med noen venninner, og til helgen skal jeg mest sannsynlig jobbe frivillig på en kafé.

  I dag var det i tillegg et veldig underlig, men fint lys ute, som skyldes en støv sky fra Sahara som har «flydd» over England. Det er også helt sykt mye vind her nå, på grunn av orkanen Ophelia som feier over Irland og store deler av England i dag og i morgen.

  Nå skal jeg se ferdig en episode av Gilmore Girls (som jeg har blitt helt hekta på) før jeg skal legge meg!

  -Carina

 • 0

  Siden sist....

  Hei!

  Det har gått veldig i ett siden jeg startet på skolen igjen, men tenkte å gi en liten oppsummering av hvordan det går og hva jeg har drevet med i det siste.

  Jeg og noen av venninnene mine bestemte oss for å prøve ut litt flere ting i år, noe som resulterte i at jeg både har blitt med på dans og «cocktail society» (en slags gruppe der vi møtes å lager drinker sammen).

  Bildet er fra vårt første møte med cocktail gruppa, noe som var veldig koselig. Vi lærte å lage to drinker og så dro vi en tur på byen etterpå.

  Det har begynt å bli ordentlig høst nå og det nærmer seg Halloween og jul!

  I tillegg til alt dette, driver jeg også med frivillig arbeid i tillegg til at jeg fortsatt har lekser som skal gjøres hver uke. For øyeblikket sitter jeg og Ellen på skolen og gjør skolearbeid.

  -Carina

 • 0

  Travel dag

  God tirsdag!!

  Tirsdager er min desidert travleste dag i løpet av uken. I dag har jeg hatt tre fag, og vært på skolen i totalt 6 timer. Det høres kanskje ikke så mye ut, men med tanke på mine andre skoledager så er dette den som er lengst!

  Timeplanen på universitetet er gjerne en del annerledes enn en er vant til fra videregående og lignende. I dag hadde jeg for eksempel en forelesning, så en time fri før jeg hadde enda en forelesning. Slike dager er slitsomme, fordi jeg rekker ikke dra hjem i løpet av fritimen, så jeg blir som regel bare sittende på skolen.

  Resten av kvelden skal jeg bruke fornuftig og få unnagjort litt lesing som jeg må gjøre til neste uke.

  Vi har i tillegg startet opp en bokklubb med noen av de jeg bor med, den første boken vi skal lese er "The tobacconist", jeg har aldri vært med i en bokklubb før så jeg gleder meg til å lese bøker utenom skolen og diskutere de med andre!

  -Carina

 • 0

  Første uka

  Hei!

  I dag er det mandag og offisielt første ordentlige skoledag. Uken som gikk var veldig bra og jeg gleder meg til ukene fremover mot jul.

  Forrige uke gikk til å bli bedre kjent med de jeg bor med, spise masse god mat og møte venner jeg ikke har sett på lenge. På torsdag og fredag hadde vi introduksjonstimer og velkomst samtaler på skolen.

  I helgen hadde en av mine gode venninner bursdag, så lørdagen gikk til å feire henne. I går spiste jeg og noen andre kinesisk mat på en restaurant, før vi tok et par øl i sentrum. Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang, og tror dette året her blir veldig bra!

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta