carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Halloween Social

Hei! 

I går hadde cocktail gruppen min en liten "fest" eller masterclass i ordentlig halloween-stil! Vi var på en av barene her i York og fikk lære hvordan vi lagde to helt unike drinker som baren hadde funnet opp for oss. De fleste som kom hadde kledd seg ut, selv kledde jeg meg ut som Cheshire Cat fra Alice i eventyrland. 

Jeg sliter fortsatt ganske mye med en kraftig forkjølelse, så jeg tok en tidlig kveld! Hadde i tillegg en tidlig start på skolen i dag, så søvn var et smart valg. 

- Carina

 • 2

  Ny jobb

  Hei!

  I dag har jeg min andre vakt i min nye jobb! Fikk en av jobbene jeg var på intervju hos forrige uke og jeg stortrives der allerede! Uken som har vært har vært ganske travel i og med at jeg selvfølgelig klarte å bli syk. Heldigvis ble gårsdagen litt bedre fordi roomie og jeg dro ut for å spise middag!

  I helgen har jeg fullt opp med både jobb og Halloween fest. Skulle egentlig på en Halloween fest i kveld, men siden formen ikke er helt på topp så velger jeg å bli hjemme så jeg kan være uthvilt til jobb igjen i morgen!

  På tirsdag neste uke reiser jeg på dagstur til Liverpool for å møte tante og onkelen min som har reist fra Norge for å dra på fotballkamp. Gleder meg masse til å se de igjen, det er en stund siden sist nå.

  På søndag har jeg enda en Social med cocktail gruppen min fra skolen. Vi skal lage noen skumle drinker og selvfølgelig kle oss ut siden det nærmer seg Halloween! Masse gøy som skjer fremover, men akkurat nå gleder jeg meg mest til å bli frisk!

  -Carina

 • 4

  Travelt

  Hei og god tirsdag! 

  Her går dagene virkelig i ett nå, neste uke er uke 5 av 10 dette semesteret og jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av. Tredje året byr virkelig på mye gøy så langt, dagene mine er som regel stappfulle med mye gøy (og noe kjedelig). På fredag hadde jeg min første tegnspråk time på skolen. Jeg meldte meg på et 5 ukers kurs for å lære meg Britisk tegnspråk, egentlig mest fordi jeg syntes det hørtes gøy ut! Det var en veldig lærerik time og jeg kan nå tegne noen enkle begreper og stave navnet mitt! 

  Denne uken er travel, jeg har et par jobbintervjuer pluss vanlig skole. I tillegg har jeg ekstra aktiviteter som cocktail society og å prøve å ha et sosialt liv. Forrige torsdag hadde vi vår første social med dette årets medlemmer. Vi lagde to forskjellige drinker, blant annet en Sex On The Beach!

  Både jeg og roomie er på utkikk etter jobber for tiden, så i går dro vi en tur innom noen klesbutikker for å finne noen litt mer "profesjonelle" klær som vi kan bruke på intervjuer og slikt. Her i England er de ganske strenge på hva slags dresskode man skal ha, så jeg fikk kjøpt meg et par plagg som jeg tror kan passe bra til en eventuell jobb. 


  (Primark virkelig lyser opp en ganske så grå dag). 

  På en litt mer lystig tone så har jeg nå også fått oppleve en marihøne invasjon. Vanligvis har England flyvemaur invasjoner et par ganger i året, men nå i det siste har det vært marihøner. De er absolutt over alt!

  (Må si at jeg foretrekker marihøner til flyvemaur da...) 

  -Carina

 • 2

  Ut på eventyr

  Hei!

  Her om dagen møtte jeg ei venninne for å spise lunsj etter skolen. Hun måtte innom apoteket som ligger på veien hjem til meg, så vi slo følge ned til byen. Vi bestemte oss for å gå en alternativ vei for å komme ned til sentrum, her hadde vi ikke gått før så vi tenkte det kunne være gøy å utforske litt. 


  (Dette er en av mine favoritt kafeer her i York, den ligger på toppen av muren som omringer byen!)

  Processed with VSCO with c8 preset

  Processed with VSCO with c8 preset

  Vi oppdaget noen skjulte skatter på vei til byen, blant annet noen veldig fine murhus med planter som vokste oppover veggene. 

  - Carina

 • 4

  Henna society

  God tirsdag! 

  I dag har jeg hatt skole fra 12-14, og nå sitter jeg og venter på roomie som er i et møte. Vi skal avgårde til et kjøpesenter for å handle inn litt ting som vi trenger. 
  I går var jeg og roomie på en samling med et av societyene på skolen. Gruppa vi møtte, møtes hver mandag for å lage henna på hverandre. Vi fikk prøve det ut selv og øvde på noen ark, før vi slo oss løs og lagde henna på våres egne hender. 

  Etter at det har tørket og man har tatt av det overflødige så ender man opp med en oransje henna som blir litt mørkere enn på bildet over. Det var kjempe gøy å prøve ut selv, jeg og roomie har allerede funnet flere design fra google som vi kunne tenke oss å prøve de kommende ukene. 

  - Carina

 • 0

  Sunday roast

  Hei! 

  I går var jeg ute å spiste middag sammen med roomie og Hannah på en pub i byen. De hadde sunday roast på menyen noe jeg aldri har spist i England før, så jeg bestilte meg det! Det smakte egentlig veldig likt som en norsk julemiddag, bare at det var kylling istedenfor ribbe/pinnekjøtt. Det ble ikke en sen kveld siden jeg hadde forelesning klokka 9 i dag morges. 

  (Dette er forresten min nye favoritt genser fra Primark i alle regnbuens farger. Elsk.)

  Desverre så har vi fått en liten lekkasje i leiligheten vår og vi har hatt folk innom for å se på det, men de klarer ikke helt å skjønne hvor lekkasjen kommer fra. Håper det tørker i løpet av dagen, hvis ikke må de kansje rive opp litt av veggen for å se om det er et rør som er ødelagt. Litt ekstra stress som ikke var helt nødvendig akkuratt nå kjenner jeg. 

  I dag har jeg mitt første møte med bachelor veilederen min, agendaen for møtet er å få satt endelig tema for bachelor oppgaven min, samt. snakke litt om metode og om hvordan den skal gjennomføres. Det blir spennende å se hvilken retning jeg ender med å ta oppgaven min i! 

  - Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta