carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

York Minster

Hei!

I går tok jeg og noen andre turen til byen for å gjøre unna litt julegaveshopping og for å være litt turister. Vi tok derfor turen innom York Minster, en veldig stor kirke i sentrum av byen.

I dag har jeg hatt min siste ordentlige skoledag, før jeg reiser hjem til Norge på fredag. Har skrevet ferdig mitt andre essay og skal snart levere det inn, kjenner det blir deilig med litt ferie nå, selvom jeg har mer skole å gjøre i løpet av ferien også.

-Carina

 • 1

  Nest siste skoleuke!

  Hei og god torsdag!

  For øyeblikket sitter jeg i min siste "Crime and deviance" lecture for dette semesteret. Det er bare 8 dager til jeg reiser hjem igjen til Norge og jeg kjenner jeg gleder meg masse til å se familien min og vennene mine igjen!

  Har så vidt startet på julegavehandelen også! I år skal jeg feire jul på Vestlandet sammen med mamma sin side av familien. Det blir koselig, jeg ser dem ganske sjeldent så blir veldig stas å se dem igjen!

  -Carina

 • 0

  Min første akademiske oppgave

  Hei!!

  Det har vært en hektisk start på uken, men jeg kan endelig si at jeg har fullført mitt første akademiske essay på universitetsnivå! Skal la oppgaven ligge et par dager, og lese gjennom den til helga for å få et nytt perspektiv på det. I mellomtiden må jeg starte på det andre essayet som har deadline neste onsdag.

  Den siste uka har jeg i tillegg tatt i bruk svømmehallen vi har her på universitetet. Det er en veldig positiv ting at skolen har så bra treningstilbud og gode fasiliteter.

  I morgen (onsdag) er jeg og de jeg bor med invitert på "house party" til et annet college, noe som blir koselig!

  Slenger med et bilde fra forrige lørdag!

  -Carina

 • 0

  Salvation

  Hei og god mandag!

  På lørdag dro vi en tur på byen og stoppet innom 3 forskjellige barer før vi endte opp på en nattklubb kalt salvo's.

  Nå er vi inne i skoleuke 9, nest siste skoleuke før jeg reiser hjem 2. Desember. Det er veldig mye å gjøre, jeg må skrive to essays og forberede meg til seminarene mine. Skal prøve å få blogget jevnlig likevel, men kan ikke love noe!

  -Carina

 • 0

  Classy

  Hei!

  I går hadde vi cocktail kveld her i huset. Alle hadde på forhånd valgt seg ut en cocktail de ville prøve å lage, alle kledde seg opp i finstasen og møttes på kjøkkenet.

  Jeg og ei som heter Laura valgte å lage mojito, noe som faktisk ble en suksess!

  -Carina

 • 0

  Julemarked

  Hei!

  I går tente de julelysene i sentrum, så nå er det skikkelig julestemning her i York. I dag er det bare to uker til jeg reiser hjem! I går var vi en liten tur i byen for å gå på et julemarked som har åpnet. Markedet er fullt av masse små boder som selger diverse ting.

  I kveld har vi arrangert cocktail kveld her i huset, alle skal lage diverse cocktails, så det blir nok gøy!

  -Carina

 • 0

  Christmas

  Hei!

  Det begynner smått å nærme seg desember, og i dag er det bare 17 dager til jeg reiser hjem til Norge. Noen av de jeg bor med dro inn til byen i dag å kjøpte et fint lite juletre som vi kan ha på kjøkkenet.

  I ekte derwent stil pyntet de juletreet med diverse left overs fra kostymer. Under treet la de "noen" flasker alkohol som symboliserer studentlivet.

  -Carina

 • 0

  60s og husvisning

  Hei!

  Er en stund siden sist nå, men det har også vært en del å gjøre så blogging har blitt nedprioritert. Vi har begynt å jakte på hus som vi kan bo i 2. Året, og på tirsdag skal vi signere kontrakt! Kjenner jeg føler meg voksen når vi går på visninger og sånt.

  I helga hadde vi også 60s party, noe som var veldig festlig.

  Nå sitter jeg på biblioteket og leser, det nærmer seg deadline for mine to første akademiske innleveringer.

  -Carina

 • 0

  Stoneroses, York

  Hei og god lørdag!

  Endelig helg igjen, noe som er veldig deilig selvom helgene går til lesing. I dag er det 5. November noe som vil si at det er bonfire night her i England!

  I går var vi ute på en av barene som vi ofte er ute på, nemlig stoneroses.

  Det var en utrolig koselig kveld med masse god musikk! I dag tror jeg vi skal ta turen inn til sentrum for å se fyrverkeri og litt sånt, før vi tar turen til en nattklubb kalt Salvation.

  Har også fått med meg at det endelig har kommet snø til Oslo, det er fortsatt ikke noe snø her men det begynner å bli ganske kaldt.

  -Carina

 • 0

  Costa kaffe og lesing

  God kveld!

  I dag har jeg hatt en lecture og et seminar, før jeg og noen andre bestemte oss for å ta turen inn til byen. Vi gikk rundt på markedet som er i sentrum og spiste lunsj på Nando's. Resten av dagen har jeg brukt på biblioteket, og her sitter jeg nå med en god kopp kaffe og prøver å få unnagjort en del lesing som jeg har til fredag.

  Selv om jeg er i England så holder jeg meg oppdatert på norske nyheter, og kom tilfeldigvis over at det var meldt snø i Oslo i helgen! Merker at jeg savner norsk vinter litt, her i York er det bare kaldt og det blåser en del, men ingen snø foreløpig :(

  -Carina

 • 0

  1. November

  Hei!

  Vi har nå beveget oss inn i november, årets nest siste måned. I går var det Halloween, og må si at vi imponerte med gode kostymer!

  Her om dagen fikk jeg også satt meg ned å bestilt flybilletter hjem til Norge. Avreisedatoen er 2. Desember, noe som er veldig tidlig ferie i forhold til hva jeg vanligvis er vant til. Foreløpig har jeg ikke bestilt billetter tilbake til England, rett og slett fordi jeg ikke helt har bestemt meg for når jeg vil reise tilbake. Merker også at det nærmer seg ferie, fordi det er en god del å gjøre på skolen. Dette resulterer i litt mindre oppdateringer her, men jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere i blant!

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta