carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Livet uten PC

Hei!

Det blir dessverre litt lite oppdatering fra meg da jeg ikke har en data å blogge fra.. Fikk endelig levert inn maccen min så håper jeg får en ny snart!

Ellers har jeg nå offisielt juleferie, siste dag på skolen var i går, så nå har jeg ikke mer skole før i januar. Jeg har fortsatt innleveringer som jeg må jobbe med, så helt fri kan jeg ikke ta.

I det siste har jeg fått tid til å jobbe litt frivillig igjen, noe som alltid er like gøy. Forrige uke spilte vi et lite «huske-spill» som gikk ut på å stimulere hukommelsen til eldre med demens. I dag lagde vi julekort og hadde ordentlig juleverksted noe som var ordentlig koselig.

Jeg var også med å pynte til jul der jeg bodde i fjor, så nå har jeg offisielt skikkelig julestemning.

Til helgen er det bare 16 dager til jeg reiser hjem til Norge, noe som er veldig rart og tenke på. Skal ikke være hjemme så lenge, men gleder meg masse til å se venner og familie igjen.. føles ut som en evighet siden jeg så dem sist!

Beklager for sen oppdatering, men store deler dagen har gått til skolearbeid!

-Carina

 • 0

  Julestemning

  Hei!

  Jeg har vært ganske travel de siste dagene, men tenkte å skrive litt nå før jeg legger meg.

  For noen dager siden så åpnet jo julemarkedet her i York, så vi måtte jo selvfølgelig teste ut litt mat og sånt dagen etter det hadde åpnet!

  Det var en veldig koselig dag, jeg og roomie fikk tilogmed kjøpt oss et lite juletre som vi har pyntet og plassert i stua. Ja det er kanskje litt for tidlig, men siden vi begge skal hjem i midten av desember så ville vi nyte det så lenge som mulig!

  Dessverre så må all blogging skje fra mobilen fremover, fordi maccen min bestemte seg for å eksplodere og smelte i dag morges... heldigvis var Apple kundestøtte veldig hjelpsomme så håper det ordner seg veldig snart, har jo en hel del skolearbeid jeg må få gjort...

  Som litt terapi bestemte jeg meg for å lage litt henna på meg selv i kveld.

  Nå skal jeg ta kvelden for i morgen blir en lang dag med en del timer på biblioteket siden de har pc-er jeg kan bruke der. (Ja syntes ganske synd på meg selv i dag)....

  - Carina

 • 0

  Christmas Lights Turn On

  Hei og god fredag

  I går var en ordentlig julete dag. Jeg og noen venninner dro ned til byen fordi de skulle tenne alle julelysene og åpne julemarkedet. Vi gikk noen runder rundt markedet og smakte på litt forskjellig fra bodene. Det var en veldig koselig dag! 

  Jeg har også investert i en ny julete genser i ordentlig Harry Potter stil!!

  Processed with VSCO with c8 preset

  I dag skal jeg og roomie ned en tur til for å kikke i litt butikker, før jeg skal i en bursdag senere i kveld. 

  - Carina 

 • 1

  Konsert

  Hei og god søndag!

  I går var jeg på konsert i Manchester sammen med en venn. Bandet vi så het Within Temptation og er ett av mine favoritt band. Jeg bestilte billetter før jul så gårsdagen hadde jeg ventet lenge på.

  Konserten var kjempe bra og levde definitivt opp til forventningene jeg hadde. Konserten var ferdig litt etter 22, så vi kom hjem ganske sent siden det tar rundt 1 og en halv time og kjøre til Manchester.

  I dag har jeg egentlig bare jobbet videre med skole og skal det i et par timer til før jeg tar kvelden. Har et par travle uker foran meg før jeg tar en velfortjent juleferie i begynnelsen av desember!

  -Carina

 • 0

  Bonfire Night

  Hei!!

  På mandag var det Bonfire Night her i England, til minne om Guy Fawkes som prøvde å sprenge parlamentet. Guy Fawkes ble født her i York hvor jeg bor, så vi bestemte oss for å spise middag på puben som ligger rett foran huset han ble født i! Vi hadde også kjøpt stjerneskudd og så på litt fyrverkeri som er tradisjon den 5. november! 

  Processed with VSCO with c8 preset

  Nå er det tilbake til hverdagen igjen og denne uken er travel! Vi er i uke 7 av 10 dette semesteret og jeg må for alvor begynne å tenke på hva jeg vil skrive om i essayene som skal leveres etter jul. I tillegg har jeg både jobb og konsert denne helgen som jeg gleder meg veldig til! 

  - Carina

 • 2

  Fram og tilbake

  Hei og god mandag! 

  Tiden flyr og vi er allerede i November noe som vil si at det bare er EN måned igjen til Desember, hvor sykt er ikke det. Jeg hadde en liten samtale med venninna mi angående det å reise hjem til jul, og det fikk meg til å tenke litt på hvordan det er å reise fram og tilbake når man studerer i utlandet, så tenkte å skrive litt om det!

  I løpet av det første året mitt her i York så dro jeg hjem ganske lenge om gangen. En av de beste tingene med å studere i England er at vi har ganske lange ferier (rundt en måned juleferie for eksempel). Dette gjør jo at det å reise hjem blir enklere fordi jeg kan være hjemme i noen uker av gangen. Det var i tillegg mye enklere å forholde seg til innleveringer og slikt, nettopp fordi det var første året og ting var relativt enkelt. Jeg dro hjem i ca en måned både i juleferien, påskeferien og var hjemme i Norge hele sommeren. I tillegg dro jeg hjem til 17. mai, fordi vi hadde fri og jeg gjerne ville feire 17. mai hjemme. 

  Det andre året mitt var egentlig ganske likt, men vi hadde veldig mye mer skole noe som gjorde det litt mer komplisert og reise hjem. Julen tilbringer jeg alltid hjemme uansett hva, men jeg fikk for eksempel ikke tid til å reise hjem til 17. mai, og jeg dro ikke hjem på sommerferie før uti juli. Det var veldig merkelig å ikke feire 17. mai i Norge, og selvom jeg hadde en veldig fin feiring her i York så merker man at man "går glipp av noe". Jeg er jo veldig vant til å møte mine aller beste venninner til 17. mai frokost, så det var rart å ikke være der sammen med dem i fjor!

  Det er veldig det samme når det kommer til nyttårsfeiring. Jeg har vært hjemme begge nyttårsaftner så langt, men i fjor kunne jeg ikke reise til Lillehammer for å feire da jeg måtte opp tidlig dagen etter for å reise tilbake til England. Jeg fikk likevel feiret med gode venner i Oslo, men jeg merker at jeg ikke alltid får gjort det jeg har lyst til. 

  I år blir ting veldig annerledes. 

  Anette skal feire bursdagen sin i desember, men på grunn av jobb får jeg mest sannsynlig ikke vært med å feire. I tillegg skal jeg bare være hjemme i snaut en uke i julen og nyttår skal for første gang feires her i England. På grunn av bachelor-oppgaven min får jeg heller ikke reist hjem på påskeferie og 17. mai er foreløpig litt uvisst. Merker det er veldig uvant å ikke reise hjem like mye som før, spesielt når det gjerne går 3-6 mnd mellom hver gang jeg får sett familie og venner. 

  Å gå glipp av såpass mye som foregår hjemme er noe av det vanskligste med å studere i utlandet, så det er definitivt noe å tenke på før man tar det store skrittet. Men så har jeg jo veldig mye å være takknemlig for her i York og jeg vet at jeg ikke kommer til å kjede meg selvom jeg må tilbringe store deler av feriene mine her. Har jo så fine venner og roomie som jeg alltid har det veldig koselig med! 

  - Carina

 • 6

  Halloween

  Hei!

  På onsdag var det jo Halloween og jeg fikk tid til å kle meg ut å feste litt til tross for at jeg jobbet til 17:30. 

  Jeg kledde meg ut som Cheshire Cat fra alice i eventyrland (igjen), rett og slett fordi jeg ikke hadde tid til stort annet. Måtte løpe hjem fra jobb, kaste i meg litt mat også bar det over til der jeg bodde i fjor for å feire med venner! Det var en veldig bra kveld, selvom jeg dro hjem relativt tidlig. 

  - Carina

 • 4

  Liverpool

  Hei 

  På tirsdag dro jeg til Liverpool for å møte tante og onkel som hadde reist dit for å se på en fotballkamp. Jeg tok toget tidlig om morgenen og brukte dagen på å utforske hva Liverpool har å by på. 

  Processed with VSCO with c8 preset

  Det var en veldig koselig dag, fikk tilogmed kjøpt ny pysj og et par andre småting som jeg har trengt. Etter en deilig middag og dessert tog jeg toget tilbake til York hvor det ble en nokså tidlig kveld! 

  - Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta