carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Julefeiring på Vestlandet

Hei! Vi reiste til Vestlandet den 22. Og skal feire julen her i år. Var veldig koselig å se familien min igjen, og når jeg skriver dette er det akkuratt blitt 24 desember!

Nå er det heller ikke lenge til jeg reiser tilbake til England, tiden har gått veldig fort. Jeg reiser tilbake 6. Januar, noe som vil si at jeg har snaue to uker igjen i Norge før jeg vender snuta tilbake til skolebenken.

Håper alle får en flott jul!

-Carina

 • 0

  Bærums verk

  Hvert år før jul, reiser jeg og pappa sin familie til Bærums verk. Det er en koselig tradisjon som også i år ble gjennomført.

  -Carina

 • 1

  Juletre

  -Carina

 • 0

  Etterlengtet tid med venner

  Hei!

  De siste dagene/kveldene har jeg brukt sammen med venner, og derfor har jeg nedprioritert å blogge. Selv om 10/11 uker i England ikke virker så mye, så kjenner jeg hvor deilig det er å komme tilbake til alt som er trygt og "vanlig".

  På fredag feiret vi bursdagen til Anette, som ble 19 den 8. Desember. Det var veldig koselig å se flere av jentene igjen, og å spise god mat.

  I dag har jeg vært en tur i byen for å få litt ekstra julestemning. Oslo er så fint når det er pyntet med julelys.

  -Carina

 • 1

  Oslo, Norge

  Hei!

  Det er veldig deilig å komme hjem til Oslo igjen, etter nesten 11 uker i England. Har vært hjemme i noen dager nå, og allerede rukket å møte mange venner.

  Selvom jeg må gjøre litt skole mens jeg er hjemme, skal jeg virkelig nyte disse ukene før jeg vender snuten mot England igjen den 6. Januar.

  I kveld har jeg vært sammen med flere fra den "gamle" jentegjengen, noe som var veldig koselig! Vi kjøpte pizza og spise sjokoladefondant.

  -Carina

 • 0

  Flying home for Christmas

  Hei!

  Jeg har vært på reisefot i nesten hele dag, og satte føttene på norsk jord i 4 tiden! Veldig deilig å endelig komme hjem til Norge igjen, og å se både venner og familie. Nå skal jeg telle ned til jul, til å reise til Vestlandet og feire jul sammen med familien min!

  Selvom det er veldig deilig å være hjemme, så kjenner jeg allerede at det er veldig rart å ikke ha de engelske vennene mine rundt meg til enhver tid.

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta