carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Lillehammer

Hei

Fra 15. til 20. desember dro jeg oppover til Lillehammer for å besøke Anette som bor og studerer der. Vi feiret hennes og Martine sin bursdag på lørdagen, det var veldig koselig.

Nå er det bare to dager til julaften! Gleder meg veldig, kjenner det blir deilig å se familie igjen og ikke minst norsk julemat!

Ellers går dagene til å være med venner og gjøre skolearbeid, det er under to uker til jeg reiser tilbake til England. Tiden går så fort!

-Carina

 • 0

  Hjemme i Norge

  Heii og god 12. desember! 

  Jeg kom hjem til Norge den 8. desember, men har nesten ikke hatt tid til å sette meg ned å blogge før nå! Mamma kom jo nedover på besøk i York fra den 5. desember og til vi dro hjem sammen den 8. Det var veldig koselig å endelig få vise mamma rundt i York på vinterstid! 

  Vi var både turister og fikk tid til litt juleshopping og spise god mat. Siden det ikke snør så mye i York har de snømaskiner som de skrur på i en av de koseligste gatene hver torsdag. Det var veldig morsomt å få oppleve, selv om det var veldig mange mennesker!

  Mamma har vært i York 2 ganger tidligere, men det var først nå i desember at hun endelig fikk se inn i York Minster som er en gigantisk katedral i sentrum av York. 

  Siden jeg kom hjem har jeg både rukket en tur på byen med venninner for å feire Anette sin 20 års dag, og fått litt tid til å slappe av hjemme! Til helgen går turen til Lillehammer der Anette og Martine skal feire felles bursdag noe som blir veldig koselig! Gleder meg også utrolig mye til å se litt ordentlig snø, til tross for at det er meldt ned mot -15 kuldegrader... 

  -Carina

   

 • 1

  Julestemning

  Hei! 

  Kjenner jeg begynner å komme skikkelig i julestemning nå og det er det flere grunner til! Jeg elsker å se på vlogmas i desember, mest fordi jeg syns det er gøy å se på hva andre folk holder på med i førjulstiden. De jeg følger ekstra med på nå i desember er Zoella, Tanya Burr, Rhiannon Ashlee og The Ingham Family !! 
   

  I tillegg leser jeg også blogger som har laget sin egen lille vri på vlogmas; nemling blogmas! En av mine beste venninner her i England gjør blogmas i år og dere kan sjekke ut bloggen hennes HER

  I tillegg sender jo NRK en julekalender hvert år på TV, og i år er det Jul I Svingen. Gjett om det bringer frem barndomsminner. Har sett hver dag så langt, selv om jeg er her i England og det har virkelig hjulpet på å få frem julestemningen. Tror aldri jeg kommer til å bli for gammel til å se på NRKs julekalender.. 
  Håper julestemningen har begynt å lure seg frem hos andre også, teller ned dagene til jul på ordentlig nå!

  -Carina

 • 2

  2. desember

  Hei og god lørdag! 

  I dag er det 2. desember og nå er det bare 6 dager til jeg reiser hjem igjen til Norge! 
  I går hadde vi "julaften"/julefest her jeg bor, vi lagde "mulled wine" som er varm vin med krydder i og så på Hjemme Alene 1 og Hjemme Alene 2! 

  I kveld skal jeg ut å spise med noen venner så det blir koselig å samles før de fleste av oss reiser hjem på juleferie. Håper alle får en flott 2. desember hvor enn dere befinner dere i verden! 

  -Carina

 • 0

  Hvordan gå frem hvis du vil studere i utlandet?

  God kveld! 

  Når jeg først vurderte å studere i utlandet så googlet jeg tips til hvordan å gå frem for å muligens søke studier, men jeg følte egentlig ikke at jeg fant så mye nyttig info. Jeg tenkte derfor å dele noen tips til hvordan man kan gå frem hvis man ønsker å studere i utlandet og hvilke sider/organisasjoner som kan være lurt å ta en titt på. 

   

  • Across the Pond
   Denne organisasjonen her er helt super dersom du er på utkikk etter å studere i Storbritannia. De har flere eventer gjennom året der du kan møte de som jobber der og snakke med dem om ulike muligheter. I tillegg kan du sende dem en mail og tilogmed få en personlig rådgiver som hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen og som kan besvare alle mulige spørsmål du måtte ha. Alle rådgiverne har selv tatt utdanning i Storbritannia så de vet hva de prater om! I tillegg svarer de fort på mail og blir et kontaktledd mellom deg og universitetet du vil søke på. Du finner hjemmesiden deres ved å trykke på denne linken ---> https://no.studyacrossthepond.com/
    
  • Kilroy 
   Dersom du er ute etter å studere i andre land enn Storbritannia så er Kilroy en super side. Her finnes det alt fra utdanning til internship eller bare språkreiser - alt etter hva du ønsker. Du kan enkelt chatte med de på nett eller sende dem en mail dersom du lurer på noe og de tilbyr en rekke studier i veldig mange land! Besøk hjemmesiden deres her ---> https://education.kilroy.no/
    
  • ANSA 
   ANSA er en fantastisk side både for generell informasjon, og for å skaffe seg viktige dokumenter som for eksempel studentforsikring og ANSA medlemskap. ANSA har grupper plassert i byer over hele verden og det er et supert miljø å bli en del av for å ikke helt glemme Norge. Selv har jeg ANSA grupper både i Durham og Manchester og de har ofte eventer som norske studenter kan bli med på! De har i tillegg karieredager hvor du kan møte fremtidige arbeidsgivere som vil sette pris på dine utenlandsstudier.
   Du kommer til siden deres ved å trykke her ---> http://www.ansa.no/
    

  I tillegg til disse finnes det flere blogger som skriver om sine opplevelser ved å studere i utlandet, i tillegg til mange andre sider med nyttig generell info til hvordan man går frem om man ønsker å studere i utlandet. Selv syntes jeg det var viktig å søke litt rundt for å finne ut hva som passet meg best, men det går jo selvfølgelig an å ta kontakt med flere for så å bestemme seg senere! 

  -Carina

 • 2

  Desember !!

  Det er offisielt desember!!

   

  Etter å ha levert mitt første essay på torsdag tok jeg offisielt juleferie. Jeg og ei venninne dro inn til byen og handlet julegaver, dro på market og drakk kakao så det hjalp veldig på julestemingen! 
  Legger ved noen bilder fra de siste dagene (jepp de er julete..)

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta