carinainyork - 19 år fra Oslo, som for tiden studerer kriminologi ved universitetet i York, England. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Flytter bloggen

Hei! 

God jul! 

Jeg har bestemt meg for å flytte bloggen min over til Nouw, fordi blogg.no endrer reglene sine! Dere kan følge meg videre der: https://nouw.com/carinakvikk 

Processed with VSCO with c8 preset

- carina

 • 0

  Norge og ny PC

  Hei og god mandagskveld! 

  I går på dagen ankom jeg endelig Norge etter en lang reise som startet på York togstasjon klokken 06:50. Turen gikk veldig fint, fikk tilogmed sovet en god del på flyet noe som var veldig deilig. Mamma og kjæresten hennes stod å ventet på flyplassen og det var veldig koselig å se de igjen. Dagen i går gikk til å slappe av og spise god mat på en restaurant i Tønsberg. 

  Dagen i dag ble brukt til å reise inn til Oslo for å møte Julie som jeg ikke har sett siden sommeren. I tillegg ble mandagen helt perfekt når jeg endelig fikk erstatning på pcen min i form av en ny pc! Veldig deilig å endelig ha det i orden. Har en del planer de kommende dagene før vi reiser til mormor på fredag morgen! 

  - Carina

 • 0

  Hvor har jeg blitt av?

  Hei og god torsdag!

  Jeg har blitt nødt til å ta en bittelite pause fra bloggen etter hele PC situasjonen og siden jeg har henda fulle med innleveringer! Men nå har jeg vært stille en god stund så tenkte det var greit å komme med et lite pip.

  Dagene går egentlig veldig sakte her. Jeg er fortsatt i York og jobber meg sakte fremover mot innleveringer i januar. På søndag morgen reiser jeg endelig hjem til Norge noe jeg gleder meg veldig mye til. Når jeg kommer hjem får jeg dessuten forhåpentligvis en ny PC i erstatning siden den andre ble ødelagt.

  Her i York er det offisielt ordentlig jul, selvom gradestokken tilsier noe annet. Foreløpig er det rundt 5-10 grader her på dagen. Kjenner jeg gleder meg til å komme hjem og få litt ordentlig julestemning med kuldegrader og forhåpentligvis snø!!

  Dagen i dag skal brukes på biblioteket sammen med ei venninne. På fredag skal jeg ut med roomie og Hannah og spise «julemiddag». Lørdagen skal vel egentlig bare gå til rydding og pakking før mesteparten av søndagen går til reising. Teller ned dagene og timene nå.

  -Carina

 • carinainyork

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta